Hvorfor har vi næsten ingen nikotin pouches?

Det vil måske undre mange hvor alle vores nikotin pouches produkter er blevet af, så derfor vil jeg lige kort forklare situationen her.

D. 1 Juli 2021 træder ny lovgivning i kraft hvori at det ikke længere er lovligt og markedsfører (sælge/vise) nikotin pouches som ikke er indberettet til sikkerhedsstyrelsen.
Alle fabrikanter eller importører skal indberette indholdet af de forskellige brands som LYFT, ACE, KILLA, XTRIME, KURWA, FEDRS osv...

Før produktet igen må vises og sælges på webshoppen, i øjeblikket er det få fabrikanter som LYFT, ACE osv der har gjort dette så derfor er det pt kun lovligt for os at vise og sælge disse....

Vi er i tæt kontakt med fabrikanterne som er på sagen med at få indberettet deres produkter, vi forventer at producenterne og importørne får gjort dette hurtigst mulig, vi har pt ingen forventet dato.. !

Indtil da, er det ikke muligt og købe andre brands end LYFT og ACE hos os, desværre.

Vi ønsker selvfølgelig ikke at komme i komplikationer med den danske lovgivning så derfor er alle produkter midlertidig fjernet fra vores webshop!

Vi krydser fingre for at alt snart er på plads igen, vi håber fortsat at i vil støtte os i fremtiden, da i er grunden til det hele er muligt!